Nytt sted for arbeidsmøter!

Jeg kan glede dere med en veldig god nyhet:

Victor og Sten har i sommer engasjert seg for å finne et nytt sted for arbeidsmøtene våre etter at vi fikk «oppsigelse» fra Lindeberg gård. Heretter skal vi møtes på Linderud gård, Hagestuen.  Gården ligger på Linderud litt nord for Bjerke travbane, så dette blir ganske sentralt.

Første møte blir lørdag 3. september fra kl 1000 til ca kl 1400. Heretter kan vi fortsette med møter første lørdag i måneden. Vi skal oppdatere hjemmesiden vår, slik at det ikke blir noen misforståelser. Jeg håper å få se mange av dere på praktgården.

Det går en kort vei inn fra motorveien, men den er ikke skiltet. Det finnes en innkjøring fra parkeringsplassen til Linderud Senter også, selv om den er litt mere «krøllete».  Gateadressen til Linderud gård er Trondheimsveien 319.

Vh

Aira