hagesenteret Foss Hagesenter AS

Vi har vært i kontakt med Marius Foss som nylig har meldt seg inn i Norsk Bonsaiselskap, og han forteller følgende:

Jeg driver hagesenteret Foss Hagesenter AS (Hageland Foss) i Røyken sammen med familien min (mor, far og søster). Vi har i 2015 kommet i gang med vårt nye satsningsområde «Bonsai». I 2015-sesongen selger vi et lite utvalg potter, wire og planter til bonsai-forming. Vi har også flere flotte, veletablerte bonsai utstilt i hagesenteret i vår personlige samling.

Fra og med 2016-sesongen vil vi satse mye større. Vi har fått godkjent en bonsai-leverandør med trær fra Japan (spesialisert på japanske furuer, bl.a. pinus parviflora), og vi vil også inngå avtaler med andre bonsai-leverandører for import av Japanlønn, einer og andre aktuelle bonsai-emner. Fra 2016-sesongen kan tilby et godt utvalg av følgende varer:

– Bonsai-potter

– Bonsai-verktøy

– Bonsai-wire

– Bonsai-trær (alt fra yngre bonsai-trær til godt etablerte bonsai)

– Forhåpentligvis får vi også godkjent import av japansk jord (Akadama m.m.)

Hagesenteret ligger i Hurumveien 11, 3440 Røyken.

Vi har laget en ny facebookside (www.facebook.com/takibonsai) for vår 2016-bonsaisatsing. Taki Bonsai er det nye merkenavnet i og med at «taki» betyr Foss/vannfall på japansk – så navnet ble naturlig.

Vi planlegger en tur til Holland og Italia i desember og januar for innkjøp av bonsaitrær og tilbehør, så dette blir spennende.


Adressen er:

Foss Hagesenter
v/ Marius Foss
Hurumveien 11
3440 Røyken

Tlf: 905 38 408